Skidor i smör

25 Feb

Torsdagar är ju standard afterski, så i torsdags blev de just afterski. På Tapelitaps. Spåra ur helt, alla grabbar va nakna på baren. Klagar ej… Erika va oxå lite naken, de klagar vi inte heller på! Hemgång, ramla och dog litegranna med pjäxor, hjälm o skidor utspritt runt om kring mig.

Skypa med Far och mor, farmor och farfar, faster, bror, kusin och kusinbarn… Släkten helt enkelt. Assmart efter den afterskin… Mamma sa åt mig o äta, duscha, sova. Jag sa ja, la på och klädde mig för utgång.

Har dock lite problem me att välja outfit när ja e full. Blev blommiga brallor, rosa stor tunika, pälsjacka och pälsmössa. Ja men vafan, da va ju House night på Kandahar, klädd för att kötta.

Dans på borden på skottys (är de okej eller?) och sen dans överallt på Kandahar. Var tydligen på Bobo´s me…

Sova borta resultera i en dag på beachen i samma klädsel som dagen innan, som slutade in afterski på Taps och KK me helvetes mkt dans på borden. Sluta i TV spel hos danskarna, sluta i deck. Vakna kl 6 på morgonen och inser att jag börjar jobba om 4 timmar. Släpar mig hem, somnar i Tobbes säng och har idag haft en smörig skidåkning i typ 10 plusgrader.

Japp, tack för mig!

Terror

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: